Oltás beadás

Oltás beadás

Adatgyűjtést és egyéni rizikóbecslést követően történik tanácsadás védőoltásra vonatkozóan. A beleegyező nyilatkozat kitöltése előtt a páciens tájékoztatást kap az oltóanyag tartalmáról, a lehetséges oltási reakciókról, valamint ezek megjelenése esetén szükséges teendőkről. Amennyiben ellenjavallatot nem észlelünk, megtörténik az oltóanyag beadása és annak dokumentálása.

Olvasson tovább

Igazolás védőoltásról

Igazolás védőoltásról

Ehhez szükséges licence alapján végezzük a sárgaláz elleni védőoltás beadást, és annak a megfelelő nyomtatványba történő igazolását. Kontraindikáció esetén annak igazolását -az előírásoknak megfelelően- szintén a fenti nyomtatványba végezzük el. Egyéb oltások igazolását is elvégezzük -igény szerint- hitelt érdemlő dokumentáció bemutatása esetén.

Olvasson tovább

Útipatika összeállítása tanácsadással

Útipatika összeállítása tanácsadással

Mit tartalmazzon az útipatika? A külföldön tartózkodás során hasznos lehet, ha a banális panaszok, tünetek kezelésére való gyógyszereket magunkkal visszük. Nem minden országban érhető el minden hatóanyag, és ismeretes, hogy némely országokban a gyógyszerek minősége nem mindig megbízható. Útipatika összeállítása tanácsadással

Olvasson tovább