Orvosszakmai tanácsadás járványügyi helyzetre

Orvosszakmai tanácsadás járványügyi helyzetre

Komplex, a munkavégzés minden területére kiterjedő tanácsadás. Csomagok tartalma: Helyszíni felmérés és értékelés alapján cégre és tevékenységre szabott gyakorlati tanácsadás. Az intézkedéscsomag javaslat kifejezetten a munkaegészségügy járványügyi kérdéseire fókuszál. Igény szerint oktató jellegű ismeretátadás (pl. fertőtlenítési technikák), munkahelyi tájékoztatók tartása a helyzet okozta mentális kérdéseket is érintve. 1. Csomag            …

Olvasson tovább

Munkaköri alkalmassági vizsgálat

Munkaköri alkalmassági vizsgálat

Jogszabályi kötelezettség alapján a szervezett munkavégzés keretei között foglalkoztatottak számára nyújtott szolgáltatás. Munkába lépés előtti, időszakos, soron kívüli, munkakör változás előtti, kiküldetés előtti, tartós távollétet követő és záróvizsgálatok végzését vállaljuk. A vizsgálat feltétele a munkáltató által kiállított beutaló és előzetes időpontfoglalás.

Olvasson tovább

Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam

Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam

1 napos (8 órás) tanfolyam keretében képzünk munkahelyi elsősegélynyújtókat. Munkahelyhez adaptálva készítjük fel a jelentkezőket baleseti és belgyógyászati veszélyhelyzeti teendőkre. A tanfolyam részét képezi továbbá az alapszintű újraélesztés és a félautomata defibrillátor használat.

Olvasson tovább

Oltás beadás

Oltás beadás

Adatgyűjtést és egyéni rizikóbecslést követően történik tanácsadás védőoltásra vonatkozóan. A beleegyező nyilatkozat kitöltése előtt a páciens tájékoztatást kap az oltóanyag tartalmáról, a lehetséges oltási reakciókról, valamint ezek megjelenése esetén szükséges teendőkről. Amennyiben ellenjavallatot nem észlelünk, megtörténik az oltóanyag beadása és annak dokumentálása.

Olvasson tovább

Gépjármű vezetői engedély (jogosítvány)

Gépjármű vezetői engedély (jogosítvány)

Gépjármű vezetői engedély I. fokú 1. vagy 2. csoportú alkalmassági vélemény kiállítása. Kérjük hozza magával személyi iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány). Az alkalmasság elbírálása során elvégezzük egy kóros alvászavar, az alvási apnoe szűrését. Amennyiben a gépjárművezetőnél krónikus betegség áll fenn (pl. cukorbetegség, szívbetegség, vesebetegség, idegrendszeri vagy mentális betegség) az alkalmasság elbírálásához szükséges lehet egy előzetes…

Olvasson tovább